Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csomboros báránymáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • báránymáj
  • friss csomborlevél
  • só
  • frissen őrölt bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A májat megmossuk, majd annyi fokhagymás tejbe áztatjuk, ami ellepi. Legalább 2-3 órára, de akár egy egész éjszakára is hagyhatjuk a pácban.

A májról leitatjuk papírtörlővel a felesleges tejet, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Megszórjuk frissen őrölt borssal és olajon hirtelen megsütjük (oldalanként 3-4 perc).

Amikor az első oldal megsül, rászórjuk a frissen aprított csomborlevelet és fedő alatt sütjük.

Tálaláskor megsózzuk és friss csomborlevéllel ízesítjük. Forrón tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sefek-receptjei/csomboros-baranymaj/