Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Séfek receptjei

Lazaccal töltött burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplikat nem kell meghámozni, csak jó alaposan megmossuk. Én egy új dörzsis szivaccsal szoktam jó alaposan átdörzsölni. Félbevágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a vágott felükkel lefele. Egy ecset segítségével átkenjük olajjal, majd tengeri sóval, borssal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 45-60 perc alatt megsütjük. A sütési idő függ a burgonya fajtájától és méretüktől. Akkor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplikat nem kell meghámozni, csak jó alaposan megmossuk. Én egy új dörzsis szivaccsal szoktam jó alaposan átdörzsölni.

Félbevágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a vágott felükkel lefele. Egy ecset segítségével átkenjük olajjal, majd tengeri sóval, borssal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 45-60 perc alatt megsütjük.

A sütési idő függ a burgonya fajtájától és méretüktől. Akkor van kész, mikor a villa könnyen belemegy.

Teljesen kihűtjük, majd egy kiskanál segítségével kiszedjük a közepüket. Villával összetörjük, hozzáadjuk a sajtkrémet, petrezselymet, tejfölt, snidlingett és az apróra vágott lazacot.

Jól összekeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges akkor sózzuk, borsozzuk. Aki szereti kaprot is használhat.

Az elkészített masszát habzsákba töltjük és a krumplik mélyedéseibe töltjük. Ezt kiskanállal is végezhetjük.

Kevés lazaccal vagy tejföllel díszítjük a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is