Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Libamáj roston

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket vajon puhára pároljuk, majd a tálalásig félretesszük. Közben a burgonyát a szokásos módon megpucoljuk és megsütjük. A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd margarinnal és egy kevés olajjal lassan aranysárgára pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, és néhány percig pároljuk. Ezután botmixerrel simára turmixoljuk, majd a szokásos módon behabarjuk. Ízesítjük finomra vágott petrezselyemmel, snidlinggel, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Lacza
Beküldte: 2013.02.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket vajon puhára pároljuk, majd a tálalásig félretesszük. Közben a burgonyát a szokásos módon megpucoljuk és megsütjük.

A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd margarinnal és egy kevés olajjal lassan aranysárgára pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, és néhány percig pároljuk. Ezután botmixerrel simára turmixoljuk, majd a szokásos módon behabarjuk. Ízesítjük finomra vágott petrezselyemmel, snidlinggel, sóval és borssal.

Ízlés szerint adhatunk hozzá száraz fehérbort vagy füstölt fűszerkeveréket, hogy még különlegesebb legyen az íze.

A libamájat előkészítjük: a hártyát, ha van, eltávolítjuk, majd 8-10 mm vastagra szeleteljük. A szeleteket lisztbe forgatjuk, és zsíron, rostlapon vagy serpenyőben pirosra sütjük.

Amikor minden elkészült, a libamájat a zöldségekkel és a burgonyával együtt tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Lacza
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is