Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Nektarinos túrófelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A túrót a villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a mazsolát, a sót és az egészet jól kikavarjuk, majd hozzáadjuk a búzadarát. A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, majd laza mozdulatokkal ezt is hozzákeverjük a túróhoz. A szuflé formákat hideg vajjal kikenjük, kevés búzadarával megszórjuk, végezetül megtöltjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.28.

Hozzávalók

A forma kikenéséhez

Elkészítése

A túrót a villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a mazsolát, a sót és az egészet jól kikavarjuk, majd hozzáadjuk a búzadarát.

A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, majd laza mozdulatokkal ezt is hozzákeverjük a túróhoz.

A szuflé formákat hideg vajjal kikenjük, kevés búzadarával megszórjuk, végezetül megtöltjük a túróval. A tetejükre szeletelt nektarint teszünk és megszórjuk (barna) cukorral és fahéjjal.

Egy tepsire rakjuk a megtöltött formákat, a tepsi aljába fél pohár vizet öntünk, hogy gőzös legyen a sütő.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, betesszük a tepsit és addig sütjük, amíg a nektarin karamellizálódik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Francia Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is