A túrót a villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a mazsolát, a sót és az egészet jól kikavarjuk, majd hozzáadjuk a búzadarát.
A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, majd laza mozdulatokkal ezt is hozzákeverjük a túróhoz.
A szuflé formákat hideg vajjal kikenjük, kevés búzadarával megszórjuk, végezetül megtöltjük a túróval. A tetejükre szeletelt nektarint teszünk és megszórjuk (barna) cukorral és fahéjjal.
Egy tepsire rakjuk a megtöltött formákat, a tepsi aljába fél pohár vizet öntünk, hogy gőzös legyen a sütő.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, betesszük a tepsit és addig sütjük, amíg a nektarin karamellizálódik.