Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Nyári vegyes sült tál

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 közepes cukkini 4 csirke alsócomb 4 csirkeszárny 4 pár virsli 8 szelet vékony bacon 6 cső kukorica 1 fej vöröshagyma 1 evőkanál kacsazsír kb 2 teáskanál só 1 teáskanál borsikafű 1 mokkáskanál fokhagyma granulátum 1 evőkanál méz 2 dl vörösbor Elkészítése: Egy peremes tepsibe öntjük a meglangyosított kacsazsírt. A húst megmossuk, kissé besózzuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kulina
Beküldte: 2015.08.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 közepes cukkini
  • 4 csirke alsócomb
  • 4 csirkeszárny
  • 4 pár virsli
  • 8 szelet vékony bacon
  • 6 cső kukorica
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál kacsazsír
  • kb 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál borsikafű
  • 1 mokkáskanál fokhagyma granulátum
  • 1 evőkanál méz
  • 2 dl vörösbor


Elkészítése:

Egy peremes tepsibe öntjük a meglangyosított kacsazsírt. A húst megmossuk, kissé besózzuk

A kukoricákat megpucoljuk, ketté törjük, a vöröshagymát meghámozva vékonyra szeleteljük, a virsliket körbetekerjük a baconnal.

Mindezeket elrendezzük a tepsiben. A mézben elkeverjük a fűszereket, hozzáöntjük a bort és ráöntjük a tepsiben várakozókra.

Sütőben 200 °C-on sütjük fedetlenül. Időnként megnézzük, megforgatjuk, hogy minden oldaluk piruljon. A virslik korábban elkészülnek, azokat szedjük ki hamarbb

Végül minden darabot tálakra halmozva tálalunk, vegyes zöldség körettel.

[box style=”info”]Szerencsés, akinek van a kertben kemencéje, abban ideális az ilyen vegyes sült.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kulina
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is