Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Pác sültekhez házilag

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az arányokat és mennyiségeket szabadon alakítjuk ízlés szerint. Időnként egy kevés pirospaprikával is kiegészítjük az ízhatást. Télen szárított fűszereket használunk, és az újhagyma helyett közepes fejű, már kissé öreg hagymát alkalmazunk. Az összetevőket alaposan összekeverjük, majd a pácot rákanalazzuk a húsra. Pár órát, de akár egy éjszakát is pihentethetjük, hogy az ízek jól átjárják. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.07.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Az arányokat és mennyiségeket szabadon alakítjuk ízlés szerint. Időnként egy kevés pirospaprikával is kiegészítjük az ízhatást. Télen szárított fűszereket használunk, és az újhagyma helyett közepes fejű, már kissé öreg hagymát alkalmazunk.

Az összetevőket alaposan összekeverjük, majd a pácot rákanalazzuk a húsra. Pár órát, de akár egy éjszakát is pihentethetjük, hogy az ízek jól átjárják.

A húst kevés víz hozzáadásával készre sütjük. Baromfi esetén gyakran nincs szükség plusz vízre, de érdemes figyelemmel kísérni a sütést.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is