Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Séfek receptjei

Töltött rántott palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Palacsinta: 12 dkg liszt 2 tojás 1,5 dl tej 1 csipet só 0,5 dl szénsavas ásványvíz 1 ek olaj 1 dkg élesztő Töltelék: 15 dkg csirkemáj 15 dkg gomba 10 dkg bacon szalonna Elkészítése: Palacsinta készítése: Minden hozzávalót robotgéppel csomómentesre keverünk. Félretesszük pihenni fél-1 órát. Ha nagyon besűrűsödik, akkor egy kevés vízzel hígítsuk, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2016.05.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

Palacsinta:

  • 12 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 1,5 dl tej
  • 1 csipet só
  • 0,5 dl szénsavas ásványvíz
  • 1 ek olaj
  • 1 dkg élesztő

Töltelék:

  • 15 dkg csirkemáj
  • 15 dkg gomba
  • 10 dkg bacon szalonna


Elkészítése:

Palacsinta készítése:

Minden hozzávalót robotgéppel csomómentesre keverünk. Félretesszük pihenni fél-1 órát. Ha nagyon besűrűsödik, akkor egy kevés vízzel hígítsuk, majd süssük ki.

Töltelék készítése:

A csirkemájat megmossuk, szárazra töröljük és csíkokra szeleteljük. A csiperkegombát meghámozzuk, a tönkjét kivágjuk, megmossuk és szintén feldaraboljuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a darabolt gombát, majd végül a csirkemájat is. Sózzuk, borsozzuk és 15-20 perc alatt készre főzzük.

Az elkészített palacsintákba töltjük a májas ragut, feltekerjük, az oldalát behajtjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki. Bepanírozzuk és forró olajban pár perc alatt kisütjük.

Burgonyapürével, tejföllel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is