Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A besózott hússzeleteket forró olajban elősütjük, majd egy dl vizet aláöntve, fedő alatt pároljuk. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, almaszeleteket rakunk a tetejére, és a tárkonyt is rászórva tovább pároljuk. Ha a hús puha, a húslét liszttel besűrítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A besózott hússzeleteket forró olajban elősütjük, majd egy dl vizet aláöntve, fedő alatt pároljuk. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, almaszeleteket rakunk a tetejére, és a tárkonyt is rászórva tovább pároljuk. Ha a hús puha, a húslét liszttel besűrítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is