Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Almás palacsintatésztában sült karajszeletek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 70 dkg csont nélküli karaj só liszt A palacsintatésztához: 3 tojás 20 dkg finomliszt 2 dl szódavíz 2 közepes alma reszelve A sütéshez: 7 dl étolaj Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. A tojásokat felverjük elektromos géppel, majd a szódavízzel, liszttel is alaposan elkeverjük. Legvégül hozzákeverjük a durvára reszelt almát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.03.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 70 dkg csont nélküli karaj
  • liszt

A palacsintatésztához:

  • 3 tojás
  • 20 dkg finomliszt
  • 2 dl szódavíz
  • 2 közepes alma reszelve

A sütéshez:

  • 7 dl étolaj


Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. A tojásokat felverjük elektromos géppel, majd a szódavízzel, liszttel is alaposan elkeverjük.

Legvégül hozzákeverjük a durvára reszelt almát. (A levét nem kell kinyomkodni.)

Az olajat felhevítjük, a hússzeleteket lisztben kissé megforgatjuk, majd az almás palacsintatésztába mártjuk.

Fedő alatt, lassú tűznél mindkét oldalát szép világosra sütjük.

Nagyon finom, kellemes ízű, omlós hús lett a végeredmény.

Jó étvágyat hozzá!

[box style=”info”]Egy kicsi maradt a palacsintatészta masszából, ahhoz tettem egy kevés lisztet, pici sütőport, és golyó formában kisütöttem.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is