Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Zöldséges, gyümölcsös húsok

Almával töltött dagadó vele sült burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk. Ha nincs felszúrva, akkor óvatosan egy mély zsebet vágunk bele és kívül-belül megfűszerezzük. Az almák magházát eltávolítjuk, majd negyedeljük. A burgonyát megtisztítjuk és szintén negyedeljük. A hús belsejét megtöltjük az almákkal. Ami nem fér bele, az köret lesz, mellé tesszük. A húst és a burgonyát tepsibe tesszük, majd olajjal meglocsoljuk. Lefedve, 180 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.08.

Hozzávalók

Köret

Elkészítése

A húst megmossuk. Ha nincs felszúrva, akkor óvatosan egy mély zsebet vágunk bele és kívül-belül megfűszerezzük.

Az almák magházát eltávolítjuk, majd negyedeljük. A burgonyát megtisztítjuk és szintén negyedeljük.

A hús belsejét megtöltjük az almákkal. Ami nem fér bele, az köret lesz, mellé tesszük.

A húst és a burgonyát tepsibe tesszük, majd olajjal meglocsoljuk. Lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Amikor megpuhult, további 20 perc alatt ropogósra sütjük, de már fólia nélkül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is