Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Párolt húsok

Sertés receptek

Baconos szűzpecsenye gombamártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst mossuk, megtisztítjuk a hártyáktól és szárazra töröljük. Sózzuk, majd kevés vajon körbesütjük. Összekeverjük az olajat, mézet, mustárt és ezzel megkenjük a húsokat. Körbetekerjük a baconnal és sütőtálba tesszük. Meglocsoljuk kb 1 dl olajjal, letakarjuk és egy órán át 180 fokos sütőben sütjük. Ha letelt az idő, levesszük a tetőt és így megpirítjuk tovább. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
trarita
Beküldte: 2018.04.11.

Hozzávalók

Gombamártás

Elkészítése

A húst mossuk, megtisztítjuk a hártyáktól és szárazra töröljük. Sózzuk, majd kevés vajon körbesütjük.

Összekeverjük az olajat, mézet, mustárt és ezzel megkenjük a húsokat. Körbetekerjük a baconnal és sütőtálba tesszük. Meglocsoljuk kb 1 dl olajjal, letakarjuk és egy órán át 180 fokos sütőben sütjük. Ha letelt az idő, levesszük a tetőt és így megpirítjuk tovább. Félretesszük pihenni.

A mártáshoz a tisztított és szeletelt gombát rádobjuk a vajra, sózzuk, borsozzuk és pár percig pároljuk. Ha megpuhult, ráöntjük a tejszínt és jól kiforraljuk. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
trarita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is