Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 üveges lecsó 3-4 fej vöröshagyma étolaj ízlés szerint só, bors 50 dkg rizs 2 kk pirospaprika Elkészítése: A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom az olajon, rászórom a pirospaprikát és hozzáadom a kockára vágott sertéscombot. Sózom, borsozom, fedő alatt puhára főzöm. Amikor majdnem megfőtt a hús egy üveges lecsó felét hozzáöntöm és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2014.12.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb
  • 1 üveges lecsó
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • étolaj
  • ízlés szerint só, bors
  • 50 dkg rizs
  • 2 kk pirospaprika


Elkészítése:

A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom az olajon, rászórom a pirospaprikát és hozzáadom a kockára vágott sertéscombot. Sózom, borsozom, fedő alatt puhára főzöm.

Amikor majdnem megfőtt a hús egy üveges lecsó felét hozzáöntöm és felöntöm annyi vízzel,amennyi kell a rizs főzéséhez. Én úgy számolom,hogy egy bögre rizs,két bögre víz. Jól összekeverem a rizzsel a húst és puhára főzöm.

Amikor elzárom a tűzhelyet kb 10-15 percig hagyom párolódni.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is