Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bajor hús recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szelet csont nélküli karaj
  • 5 db tojás
  • 1 nagy doboz tejföl
  • reszelt sajt
  • pirospaprika
  • sertés fűszer
Bajor hús

Elkészítése

A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre (vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe).

A tepsit kivajazzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje.

Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe. 30-40 perc múlva levesszük az alufóliát (ha a hús még nem puhult meg tegyük rá vissza az alufóliát és süssük puhulásig), megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.

 

https://receptneked.wps.hu/sertes/bajor-hus/