Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Bakonyi sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, megforgatjuk benne a húst, és kevés vízzel párolni kezdjük. A paprikát mellédobjuk, a paradicsompürével ízesítjük, és ha már majdnem puha, hozzáadjuk a megtisztított, nagy kockákra vágott gombát. Megsózzuk, és puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és vajas galuskával kínáljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.02.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, megforgatjuk benne a húst, és kevés vízzel párolni kezdjük. A paprikát mellédobjuk, a paradicsompürével ízesítjük, és ha már majdnem puha, hozzáadjuk a megtisztított, nagy kockákra vágott gombát.

Megsózzuk, és puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és vajas galuskával kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is