Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéskaraj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a hússzeleteket aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk. A szalonnát vagy sonkát apró kockákra vágjuk, és a visszamaradt zsiradékon kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Beletesszük a kis kockákra vágott paradicsomot és paprikát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéskaraj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk.

Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a hússzeleteket aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

A szalonnát vagy sonkát apró kockákra vágjuk, és a visszamaradt zsiradékon kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk.

Beletesszük a kis kockákra vágott paradicsomot és paprikát, majd pár percig együtt pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a szeletelt gombát és a pirospaprikát, majd felöntjük 1 dl vízzel.

A sült hússzeleteket visszahelyezzük a serpenyőbe, és kis lángon további 10 percig főzzük.

A tejfölt csomómentesre keverjük az étkezési keményítővel, majd egy kevés forró szaftot hozzáadunk (hőkiegyenlítés), és folyamatos keverés mellett a raguhoz öntjük. Még néhány percig főzzük, amíg a szaft besűrűsödik.

Nokedlival vagy galuskával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is