Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Oldalasok

Barbecue oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst hagymákkal, sóval és egész borssal felteszük főni, amíg meg nem puhul. Közben a paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A hagymákat is apróra vágjuk. A barbecue pác elkészítéséhez kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymákat, és egy-két percig tovább pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a többi hozzávalót, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.08.27.

Hozzávalók 6 személyre

A páchoz

Elkészítése

A húst hagymákkal, sóval és egész borssal felteszük főni, amíg meg nem puhul. Közben a paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A hagymákat is apróra vágjuk.

A barbecue pác elkészítéséhez kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymákat, és egy-két percig tovább pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a többi hozzávalót, és sűrűn kevergetve egy órán át kis lángon főzzük, hogy az ízek összeérjenek.

Amikor a hús megpuhult, kivesszük és lecsepegtetjük. A barbecue páccal alaposan bekenjük, majd egy órára hűtőbe tesszük, hogy jól átjárja az íz. A húst nyáron grillezzük, télen pedig sütőben rácsra helyezzük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel, hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg, és szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is