Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Bőrös malacsült

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 vagy 2 bőrös malachús (lehet karaj, comb, vagy tarja) 1 doboz sör nagy szemű só majoránna füstölt szalonna fokhagyma kevés zsír Elkészítése: A malachús bőrét beirdaljuk. Sóval és majoránnával bedörzsöljük. A szalonnát akár kockázva, vagy csíkokban a beirdalt bőr közé tesszük. Ugyanezt tesszük a fokhagymával is. Néhány kanálnyi zsírral megkenjük, locsoljuk meg sörrel, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2015.03.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 vagy 2 bőrös malachús (lehet karaj, comb, vagy tarja)
  • 1 doboz sör
  • nagy szemű só
  • majoránna
  • füstölt szalonna
  • fokhagyma
  • kevés zsír


Elkészítése:

A malachús bőrét beirdaljuk. Sóval és majoránnával bedörzsöljük. A szalonnát akár kockázva, vagy csíkokban a beirdalt bőr közé tesszük. Ugyanezt tesszük a fokhagymával is.

Néhány kanálnyi zsírral megkenjük, locsoljuk meg sörrel, majd tepsibe, vagy római tálba tesszük. (A római tálat előtte 1 nappal vízbe kell áztatni!)

Előmelegített sütőben kezdjük sütni, magas hőfokon, majd 20 perc után visszavesszük, és kb. 170-180 fokon sütjük tovább.

Érdemes időnként a hozzáöntött sörrel locsolgatni. Ha már puhának érezzük a húst, vegyük le a fóliát a tepsiről, vagy a római tál fedőjét, és pirítsuk meg a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is