Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Bőrös pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bőrös karajon a bőrt 2×2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, de a bőrre ne jusson belőle. Egy kevés vizet aláöntve, a fokhagymagerezdet mellédobva, puhára pároljuk. A vágatokat, meg a karaj alját fokhagymaolajjal is megkenhetjük só és friss fokhagyma helyett. Végül a sütőben megpirítjuk, a bőrös részét szalonnával kenegetve vagy sörrel ecsetelve, amitől a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A bőrös karajon a bőrt 2×2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, de a bőrre ne jusson belőle. Egy kevés vizet aláöntve, a fokhagymagerezdet mellédobva, puhára pároljuk.

A vágatokat, meg a karaj alját fokhagymaolajjal is megkenhetjük só és friss fokhagyma helyett. Végül a sütőben megpirítjuk, a bőrös részét szalonnával kenegetve vagy sörrel ecsetelve, amitől a bőr szinte üvegszerűen ropogóssá, pirossá válik.

Felszeletelve, de eredeti formájára összerakva, párolt káposztával és pirított burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is