Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Borsos, mustáros szűzpecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • sertés szűzpecsenye
  • kevés só
  • frissen őrölt bors
  • mustár
  • étolaj


Elkészítése:

A húst megsózom, megborsozom, megkenem mustárral, majd étolajjal leöntve, egy napig hűtőben érlelem.

Kevés vizet öntve alá, végig fólia alatt sütöm 180 fokon, 2 órán át.

Szeletelni csak hidegen érdemes, mert a még meleg hús széteshet!

Tipp: A sütőtálban maradt léből, száraz fehér, vagy rozé borral, tejszínnel, kevés citromlével, kitűnő mártást készíthetünk a sült mellé.

https://receptneked.wps.hu/sertes/borsos-mustaros-szuzpecsenye/