Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megsózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Elkészítés: A tojást egy tálba ütjük, hozzáadjuk a reszelt burgonyát, a lisztet és kevés vizet, majd sűrű masszává keverjük. Sóval és őrölt fekete borssal ízesítjük. A húst lisztbe forgatjuk, majd a burgonyás […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megsózzuk.

A fokhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Elkészítés:

A tojást egy tálba ütjük, hozzáadjuk a reszelt burgonyát, a lisztet és kevés vizet, majd sűrű masszává keverjük. Sóval és őrölt fekete borssal ízesítjük.

A húst lisztbe forgatjuk, majd a burgonyás masszába mártjuk.

Bő, közepesen forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

A tejfölt elkeverjük az apróra vágott fokhagymával és kevés sóval.

Tálaláskor a húsra kanalazunk a fokhagymás tejfölből, majd megszórjuk reszelt sajttal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is