Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Sertésszeletek

Boszorkány flekken vargányával és mortadellával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 szelet tarja só, bors mustár kókuszzsír 2 újhagyma 20 dkg vargánya 4-5 szelet mortadella felcsíkozva kevés vaj gouda sajt Elkészítése: A tarját húsklopfolóval lazítottam. Ezután került rá a só és a bors valamint a mustár. A húsokat serpenyőben, kókuszzsíron elősütöttem. Majd tepsibe helyeztem. A vargányát megtisztítottam, kis darabokra vágtam. A hagymát karikáztam. Vajon […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.10.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 szelet tarja
  • só, bors
  • mustár
  • kókuszzsír
  • 2 újhagyma
  • 20 dkg vargánya
  • 4-5 szelet mortadella felcsíkozva
  • kevés vaj
  • gouda sajt

Elkészítése:

A tarját húsklopfolóval lazítottam. Ezután került rá a só és a bors valamint a mustár. A húsokat serpenyőben, kókuszzsíron elősütöttem. Majd tepsibe helyeztem.

A vargányát megtisztítottam, kis darabokra vágtam. A hagymát karikáztam. Vajon megpároltam a gombát és a hagymát. Sóztam, borsoztam és hozzáadtam a csíkozott mortadellát. Nagyjából 5-6 percig együtt pároltam.

A gombát-mortadellát a húsok tetejére halmoztam, majd reszelt sajttal még meg is koronáztam. Ezután a tarjákat előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 percig sütöttem. (fóliával letakarva).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is