Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Búbos hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egy kicsit félretesszük pihenni. Közben az apróra vágott vöröshagymát margarinnal üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a leszűrt gombát és körülbelül 1 dl vizet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Ezután a megmaradt margarinnal kisütjük a húst, majd a kisült szeleteket […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Andrea Élő
Beküldte: 2012.11.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egy kicsit félretesszük pihenni. Közben az apróra vágott vöröshagymát margarinnal üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a leszűrt gombát és körülbelül 1 dl vizet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő.

Ezután a megmaradt margarinnal kisütjük a húst, majd a kisült szeleteket egy tepsibe helyezzük. A párolt gombából egy adagot halmozunk a húsokra, majd tejföllel megkenjük őket, és reszelt sajtot szórunk a tetejükre. Ha még van egy kis maradék margarinunk, azt is önthetjük a húsok alá.

Előmelegített sütőben közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad a tetején. Burgonyapürével tálalhatjuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is