A húst kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egy kicsit félretesszük pihenni. Közben az apróra vágott vöröshagymát margarinnal üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a leszűrt gombát és körülbelül 1 dl vizet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő.
Ezután a megmaradt margarinnal kisütjük a húst, majd a kisült szeleteket egy tepsibe helyezzük. A párolt gombából egy adagot halmozunk a húsokra, majd tejföllel megkenjük őket, és reszelt sajtot szórunk a tetejükre. Ha még van egy kis maradék margarinunk, azt is önthetjük a húsok alá.
Előmelegített sütőben közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad a tetején. Burgonyapürével tálalhatjuk.
Jó étvágyat!