Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Chilis sertéstarja

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A húsokat sóval, borssal, flekken fűszerkeverékkel, chilivel és fokhagymával alaposan bedörzsöljük. Kevés olajat öntünk rá, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszük pácolódni, de még jobb, ha egy éjszakán át áll. A pácolt hússzeleteket kevés olajon, serpenyőben mindkét oldalukon megsütjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.07.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A húsokat sóval, borssal, flekken fűszerkeverékkel, chilivel és fokhagymával alaposan bedörzsöljük. Kevés olajat öntünk rá, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszük pácolódni, de még jobb, ha egy éjszakán át áll.

A pácolt hússzeleteket kevés olajon, serpenyőben mindkét oldalukon megsütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a paradicsompürét és a mustárt. Hozzáadjuk az apróra vágott chilit vagy chiliport, egy csipet sót, megszórjuk liszttel, és 2-3 percig pirítjuk. Ezután kevés vízzel felöntjük, majd kiforraljuk.

A húst a kész pecsenyelével meglocsolva, sült újburgonyával és rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is