Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Cigánypecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vékonyan kiklopfoljuk. Ízlés szerint az étolajhoz a fűszereket belekeverjük, így kapunk egy páclét. 1 komplett fej fokhagymát megpucolunk, és apróra beledaraboljuk a pácba. Mielőtt beletennénk a húst a páclébe, előtte kicsit sózzuk, és vékonyan megkenjük mustárral. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Másnap a páclében kisütjük a húst. Közben ismét 1 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Élő
Beküldte: 2012.11.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst vékonyan kiklopfoljuk. Ízlés szerint az étolajhoz a fűszereket belekeverjük, így kapunk egy páclét. 1 komplett fej fokhagymát megpucolunk, és apróra beledaraboljuk a pácba.

Mielőtt beletennénk a húst a páclébe, előtte kicsit sózzuk, és vékonyan megkenjük mustárral. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Másnap a páclében kisütjük a húst.

Közben ismét 1 komplett fej fokhagymát megpucolunk, fokhagyma nyomóval összenyomjuk, majd ha kisült a hús vékonyan még bekenjük vele. A szalonna tetejét bevagdaljuk és kisütjük, a hús tetejére tesszük, majd ízlés szerint tálaljuk. Nagyon finom! Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is