Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Cőtelette Perinette

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.25.

Elkészítése

A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is