Elkészítése
A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.
A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kivert húst — a mi rántott húsunkhoz hasonlóan — megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsával elkevert, apróra vágott sonkába forgatjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.