Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csángó pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 60 dkg rövidkaraj
  • 10 dkg kolozsvári szalonna
  • 1 fej hagyma
  • 15 dk marinált paradicsompaprika
  • só
  • bors
  • 4 dkg zsír
  • 1 evőkanál ketchup

Elkészítése

 A csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Hozzátesszük a paprikát sót borsot, ketchuppal ízesítve átpirítjuk. A karajból 8 szeletet vágunk, kissé kiverjük, sózzuk, roston megsütjük. A bordákra öntjük a paprikás ragut, főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/csango-pecsenye/