Elkészítése
Előkészítés:
A sertéshúst, szalonnát és sonkát csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük, a vöröshagymát apróra, a fokhagymát pedig átnyomjuk vagy finomra aprítjuk.
Elkészítés:
A szalonnát egy nagy serpenyőben kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. A hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan lepirítjuk.
Amikor a hús kezd puhulni, hozzáadjuk a szeletelt gombát, és együtt pároljuk tovább. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de ügyeljünk arra, hogy rövid lében pároljuk, és ne főzzük túl.
Amikor a hús majdnem teljesen puha, hozzáadjuk a füstölt sonkát, a zöldborsót és a paradicsompürét. Az egészet jól átkeverjük, átpirítjuk, majd levesszük a tűzről.
Tálalás:
Frissen, sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.

