Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A sertéshúst, szalonnát és sonkát csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük, a vöröshagymát apróra, a fokhagymát pedig átnyomjuk vagy finomra aprítjuk. Elkészítés: A szalonnát egy nagy serpenyőben kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. A hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan lepirítjuk. Amikor a hús […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A sertéshúst, szalonnát és sonkát csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük, a vöröshagymát apróra, a fokhagymát pedig átnyomjuk vagy finomra aprítjuk.

Elkészítés:

A szalonnát egy nagy serpenyőben kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. A hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan lepirítjuk.

Amikor a hús kezd puhulni, hozzáadjuk a szeletelt gombát, és együtt pároljuk tovább. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de ügyeljünk arra, hogy rövid lében pároljuk, és ne főzzük túl.

Amikor a hús majdnem teljesen puha, hozzáadjuk a füstölt sonkát, a zöldborsót és a paradicsompürét. Az egészet jól átkeverjük, átpirítjuk, majd levesszük a tűzről.

Tálalás:

Frissen, sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is