Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60-80 dkg sertéslapocka 1 nagyobb fej vöröshagyma kevés zsiradék 1 evőkanál fűszerpaprika só, ételízesítő, ízlés szerint bors, ízlés szerint csípős Piros Arany, ízlés szerint 1 dl paradicsomlé 1,5 dl víz 1 gerezd fokhagyma 1 evőkanál petrezselyemzöld 2 dl tejföl Elkészítése: A hagymát felkockázva megpirítjuk bármilyen zsiradékon, majd megszórjuk a fűszerpaprikával. A húst kisujjnyi vastagságú […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Heni05
Beküldte: 2014.06.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60-80 dkg sertéslapocka
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • kevés zsiradék
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • só, ételízesítő, ízlés szerint
  • bors, ízlés szerint
  • csípős Piros Arany, ízlés szerint
  • 1 dl paradicsomlé
  • 1,5 dl víz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál petrezselyemzöld
  • 2 dl tejföl


Elkészítése:

A hagymát felkockázva megpirítjuk bármilyen zsiradékon, majd megszórjuk a fűszerpaprikával. A húst kisujjnyi vastagságú és kb 2 cm hosszúságú csíkokra vágjuk és a hagymához adva kissé átsütjük. Sózzuk, borsozzuk és ételízesítővel, Piros Arannyal ízesíthetjük még. Felöntjük a paradicsomlével és a vízzel. Fedő alatt pároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát is.

Miután már puhulni kezd a hús, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a tejfölt is és így puhára főzzük.
Rizzsel, tésztával, főtt krumplival tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Heni05
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is