Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéslapocka 20 dkg füstölt szalonna 2 fej vöröshagyma 2 paradicsom 2 gerezd fokhagyma 2 db fehérpaprika 2 dl tejföl 1 ek liszt 2 kávéskanál pirosporpaprika só őrölt fekete bors ízlés szerint Elkészítése: A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd kiszedjük a zsiradékból. Ebben megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a felcsíkozott húst. Pirospaprikát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.01.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéslapocka
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db fehérpaprika
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek liszt
  • 2 kávéskanál pirosporpaprika
  • őrölt fekete bors ízlés szerint


Elkészítése:

A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd kiszedjük a zsiradékból. Ebben megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a felcsíkozott húst.

Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, zúzott fokhagymát, sót, borsot, paradicsomot, paprikát teszünk bele. Kevés vízzel öntjük fel, hogy sűrű szaftja legyen. Amikor a hús megpuhult, a tejföllel összekevert liszttel behabarjuk és összeforraljuk.

Köretnek én most galuskát készítettem mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is