Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Csikós tokány hagymás nokedlivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst csíkokra, a szalonnát, a meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük. A szalonnát addig pirítjuk, amíg kiolvad a zsírja, majd ezen dinszteljük meg a hagymát. Levesszük a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, és belerakjuk a húst. Hozzáadjuk a fokhagymát és megfűszerezzük. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd lefedve […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.24.

Hozzávalók

Nokedlihez

Elkészítése

A húst csíkokra, a szalonnát, a meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük. A szalonnát addig pirítjuk, amíg kiolvad a zsírja, majd ezen dinszteljük meg a hagymát. Levesszük a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, és belerakjuk a húst.

Hozzáadjuk a fokhagymát és megfűszerezzük. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd lefedve pároljuk tovább. Kevés vizet öntünk alá, és ha elfőtt a leve, a lisztből és a tejfölből habarást készítünk, amit ráöntünk a húsra és összeforraljuk.

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, és a leszűrt, lecsepegtetett nokedlit erre szedjük ki. Összekeverjük, és lehet tálalni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is