Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Csirkemájjal és baconnel töltött sertéscomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg (8 szelet) sertéscomb 15 dkg csirkemáj 15 dkg gomba 20 dkg bacon 1 kis fej vöröshagyma só, bors Elkészítése: A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk. A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Veronica
Beküldte: 2016.06.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg (8 szelet) sertéscomb
  • 15 dkg csirkemáj
  • 15 dkg gomba
  • 20 dkg bacon
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • só, bors


Elkészítése:

A bacon szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd rádobjuk a felkockázott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.

A csirkemájat megmossuk, lecsepegtettjük és a hártyától megtisztítjuk, csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához.

Sózzuk, borsozzuk és végül a felszeletelt gombát is hozzákeverjük. 15-20 percig fedő alatt pároljuk, ha szükséges akkor egy kevés vizet öntünk alá.

A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk és két szelet közé betöltjük az előzőekben elkészített ragut és összetűzzük. Paprikás lisztben megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is