Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Csirkemájjal töltött dagadó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemléket tejbe áztatjuk, és amíg áznak, felaprítjuk a májat, a főtt tojást és a petrezselyemzöldet. Miután a zsemlék megszívták magukat, jól kinyomkodjuk őket, majd hozzáadjuk az apróra vágott keverékhez. Egy nyers tojást is hozzáteszünk, és ízlés szerint fűszerezzük. A dagadó előkészítése A dagadóba lyukat vágunk, majd megtöltjük a keverékkel, és hústűvel rögzítjük, hogy a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsemléket tejbe áztatjuk, és amíg áznak, felaprítjuk a májat, a főtt tojást és a petrezselyemzöldet.

Miután a zsemlék megszívták magukat, jól kinyomkodjuk őket, majd hozzáadjuk az apróra vágott keverékhez. Egy nyers tojást is hozzáteszünk, és ízlés szerint fűszerezzük.

A dagadó előkészítése

A dagadóba lyukat vágunk, majd megtöltjük a keverékkel, és hústűvel rögzítjük, hogy a töltelék ne essen ki.

Sütés

Kiolajozunk egy tepsit, és a húst belefektetjük. Sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük, majd aláöntünk 1 dl vizet. A tepsit alufóliával lefedjük, és a húst 1 óra alatt készre sütjük.

Az alufóliát eltávolítjuk, majd még 5-10 percig pirosra sütjük a húst.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is