Elkészítése
A zsemléket tejbe áztatjuk, és amíg áznak, felaprítjuk a májat, a főtt tojást és a petrezselyemzöldet.
Miután a zsemlék megszívták magukat, jól kinyomkodjuk őket, majd hozzáadjuk az apróra vágott keverékhez. Egy nyers tojást is hozzáteszünk, és ízlés szerint fűszerezzük.
A dagadó előkészítése
A dagadóba lyukat vágunk, majd megtöltjük a keverékkel, és hústűvel rögzítjük, hogy a töltelék ne essen ki.
Sütés
Kiolajozunk egy tepsit, és a húst belefektetjük. Sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük, majd aláöntünk 1 dl vizet. A tepsit alufóliával lefedjük, és a húst 1 óra alatt készre sütjük.
Az alufóliát eltávolítjuk, majd még 5-10 percig pirosra sütjük a húst.

