Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 vastagabb szelet sertéscomb vagy csont nélküli karaj 2 pár jó minőségű virsli 1 tojás 1,5 dl sör 2-3 ek liszt só, bors ízlés szerint bő olaj a sütéséhez Elkészítése: A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük és hústűvel megtűzzük. A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2016.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 vastagabb szelet sertéscomb vagy csont nélküli karaj
  • 2 pár jó minőségű virsli
  • 1 tojás
  • 1,5 dl sör
  • 2-3 ek liszt
  • só, bors ízlés szerint
  • bő olaj a sütéséhez


Elkészítése:

A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük és hústűvel megtűzzük.

A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal (sűrű palacsintatésztának kell lennie).

A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük.

Sült burgonyával és tartármártással vagy rizibizivel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is