Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Debreceni tokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra vágjuk és kevés felforrósított zsiradékon megdinszteljük, majd rádobjuk a csíkokra vágott húst is. Sózzuk, borsozzuk és fehéredésig keverjük. Rátesszük a pirospaprikát és a köménymagot, teszünk bele 2-3 babérlevelet, majd kb 1 dl vízzel felöntjük és lefedve, olykor megkeverve puhára főzzük. Ha szükséges, kevés vizet öntsünk alá. Amikor a hús már félpuha, akkor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2020.12.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk és kevés felforrósított zsiradékon megdinszteljük, majd rádobjuk a csíkokra vágott húst is. Sózzuk, borsozzuk és fehéredésig keverjük.

Rátesszük a pirospaprikát és a köménymagot, teszünk bele 2-3 babérlevelet, majd kb 1 dl vízzel felöntjük és lefedve, olykor megkeverve puhára főzzük.

Ha szükséges, kevés vizet öntsünk alá. Amikor a hús már félpuha, akkor adjuk hozzá a bőrétől megfosztott, csíkokra vágott debrecenit is. Forraljuk össze és már tálalhatjuk is.

Én rizzsel és savanyúsággal kínáltam.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is