Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Debreceni töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertés rövidkaraj 250 g kolbász (füstölt) 1 közepes paradicsom 1 közepes paprika só ízlés szerint bors ízlés szerint (őrölt) 1 kk fűszerpaprika 3 ek napraforgó olaj 0,5 dl víz Elkészítése: A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával. Egy tepsibe kevés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Erdosi MIrella
Beküldte: 2014.06.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés rövidkaraj
  • 250 g kolbász (füstölt)
  • 1 közepes paradicsom
  • 1 közepes paprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint (őrölt)
  • 1 kk fűszerpaprika
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 0,5 dl víz


Elkészítése:

A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.

Egy tepsibe kevés olajat tesszük, beleöntünk fél dl vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot. Letakarjuk, majd 180 fokon puhára pároljuk. Ha már megpuhult levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Erdosi MIrella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is