Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A páchoz a hozzávalókat összekeverjük és bekenjük vele a hússzeletek mindkét oldalát, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk (a gombák tönkjeit nem muszáj kitörni, de én most kiszedtem és beletettem a húslevesembe, azért nincs rajtuk) és kisebb darabokra illetve hasábra vágjuk. Egy tepsi aljára locsolunk 2 evőkanál olajat, majd a megtisztított fokhagymagerezdeket és az előkészített zöldségeket […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
130 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
pontycomb
Beküldte: 2017.12.27.

Hozzávalók

Páchoz:

Zöldségágyhoz:

Húsok tetejére:

Elkészítése

A páchoz a hozzávalókat összekeverjük és bekenjük vele a hússzeletek mindkét oldalát, majd félretesszük.

A zöldségeket megtisztítjuk (a gombák tönkjeit nem muszáj kitörni, de én most kiszedtem és beletettem a húslevesembe, azért nincs rajtuk) és kisebb darabokra illetve hasábra vágjuk.

Egy tepsi aljára locsolunk 2 evőkanál olajat, majd a megtisztított fokhagymagerezdeket és az előkészített zöldségeket elrendezzük benne és enyhén megsózzuk, borsozzuk.

Rátesszük a húsokat, alufóliával lefedjük és 210 fokon nagyjából 80-90 perc alatt megpároljuk.

Mialatt párolódik a hús, a sajtokat begöngyöljük a baconbe, az almákat meghámozzuk, félbevágjuk és magházát eltávolítjuk. A banánokat lehéjazzuk és kettévágjuk.

A tepsit kivesszük a sütőből, a fóliát félretesszük és ha túl sok lé keletkezett alatta, azt leöntjük, mert nem kell. A húsokra ráhelyezzük a baconbe tekert sajtokat és körberakjuk a gyümölcsökkel.

Visszatesszük a sütőbe (de már alufólia nélkül) és további 30-35 perc alatt ugyanúgy 210 fokon szép pirosra sütjük.

Bármilyen köret illik hozzá (mi hideg franciasalátával fogyasztottuk), de köret nélkül csak a vele sült zöldségekkel és gyümölcsökkel is kiváló.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is