A páchoz a hozzávalókat összekeverjük és bekenjük vele a hússzeletek mindkét oldalát, majd félretesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk (a gombák tönkjeit nem muszáj kitörni, de én most kiszedtem és beletettem a húslevesembe, azért nincs rajtuk) és kisebb darabokra illetve hasábra vágjuk.
Egy tepsi aljára locsolunk 2 evőkanál olajat, majd a megtisztított fokhagymagerezdeket és az előkészített zöldségeket elrendezzük benne és enyhén megsózzuk, borsozzuk.
Rátesszük a húsokat, alufóliával lefedjük és 210 fokon nagyjából 80-90 perc alatt megpároljuk.
Mialatt párolódik a hús, a sajtokat begöngyöljük a baconbe, az almákat meghámozzuk, félbevágjuk és magházát eltávolítjuk. A banánokat lehéjazzuk és kettévágjuk.
A tepsit kivesszük a sütőből, a fóliát félretesszük és ha túl sok lé keletkezett alatta, azt leöntjük, mert nem kell. A húsokra ráhelyezzük a baconbe tekert sajtokat és körberakjuk a gyümölcsökkel.
Visszatesszük a sütőbe (de már alufólia nélkül) és további 30-35 perc alatt ugyanúgy 210 fokon szép pirosra sütjük.
Bármilyen köret illik hozzá (mi hideg franciasalátával fogyasztottuk), de köret nélkül csak a vele sült zöldségekkel és gyümölcsökkel is kiváló.
Jó étvágyat kívánok!