Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Oldalasok

Sertés receptek

Édes-fűszeres oldalas, petrezselymes rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Elkészítése: Az oldalast darabokra vágjuk, és hideg vízben feltesszük főni. A főzővizet sóval, borssal, babérlevéllel és a félbevágott vöröshagymával ízesítjük. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. A mártás elkészítése: A fokhagymát lereszeljük, majd hozzáadjuk a barna cukrot, a szójaszószt, a chili paprikát, a mustárt és az oldalas fűszerkeveréket. Alaposan összekeverjük, hogy sima mártást kapjunk. Ha […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
140 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2013.03.15.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

Elkészítése:

Az oldalast darabokra vágjuk, és hideg vízben feltesszük főni. A főzővizet sóval, borssal, babérlevéllel és a félbevágott vöröshagymával ízesítjük. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul.

A mártás elkészítése:

A fokhagymát lereszeljük, majd hozzáadjuk a barna cukrot, a szójaszószt, a chili paprikát, a mustárt és az oldalas fűszerkeveréket. Alaposan összekeverjük, hogy sima mártást kapjunk.

Ha az oldalas megfőtt, kicsontozzuk, és a darabokat a mártásba tesszük. A húst a mártással összeforraljuk, hogy az ízek jól átjárják.

Tálaláskor petrezselymes rizzsel kínáljuk, és szezámmaggal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is