Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Egyben sült, bőrös malac

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pác a hozzávalóit összekeverjük. A hús bőrős oldalát éles késsel berácsozzuk, majd a páccal bekenjük mindkét oldalát és hűtőben lefedve/lezárva legalább 3 órán át (de egy éjszakát is akár) hagyjuk pácolódni. Egy tepsi aljára rákenjük a zsiradékot, elhelyezzük rajta a rozmaringot, rátesszük a malachúst úgy, hogy a bőrös fele legyen felül, végül ízlés szerint […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
160 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2018.10.04.

Hozzávalók

Páchoz

Elkészítése

A pác a hozzávalóit összekeverjük.

A hús bőrős oldalát éles késsel berácsozzuk, majd a páccal bekenjük mindkét oldalát és hűtőben lefedve/lezárva legalább 3 órán át (de egy éjszakát is akár) hagyjuk pácolódni.

Egy tepsi aljára rákenjük a zsiradékot, elhelyezzük rajta a rozmaringot, rátesszük a malachúst úgy, hogy a bőrös fele legyen felül, végül ízlés szerint fokhagymagerezdekkel is körberakhatjuk.

Alufóliával lezárjuk és 210 fokos sütőben hagyjuk 2 órát párolódni. Nem kell forgatni!

Ezután levesszük a fóliát és további fél órát sütjük illetve pirítjuk a bőrét, közben 8-10 percenként sörrel kenegetjük.

Miután elkészült, tálcára tesszük és hagyjuk 10 percet pihenni, azután szeletelhető.

Nagyon kiadós és jól illik hozzá a sültt krumpli és a párolt lilakáposzta!

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is