Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Egybesült fűszeres sertéscomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg sertéscomb 2-3 ek sertészsír 1 dl rozé bor 1/2 kávéskanál őrölt koriander 1/2 kávéskanál őrölt fekete bors 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, édes 1 kávéskanál majoránna 1 kávéskanál rozmaring 1/2 kávéskanál cayennebors (elhagyható) 1 kávéskanál borsikafű 1 kávéskanál őrölt kömény 1 kávéskanál kakukkfű 2 kávéskanál petrezselyem 3-4 ek étolaj 2 ek mustár 6 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
110 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
LigetiK
Beküldte: 2016.07.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg sertéscomb
  • 2-3 ek sertészsír
  • 1 dl rozé bor
  • 1/2 kávéskanál őrölt koriander
  • 1/2 kávéskanál őrölt fekete bors
  • 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, édes
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 1 kávéskanál rozmaring
  • 1/2 kávéskanál cayennebors (elhagyható)
  • 1 kávéskanál borsikafű
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 kávéskanál kakukkfű
  • 2 kávéskanál petrezselyem
  • 3-4 ek étolaj
  • 2 ek mustár
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 ek só


Elkészítése:

A fűszereket összekeverem az étolajjal, mustárral, áttört fokhagymával, sóval és bekenem vele a hús minden oldalát.

Kevés zsírt kenek a tepsi aljára, ráültetem a húst, a maradék zsírt a húsra teszem.

Aláöntöm a bort és 1-2 dl vizet, lefedem alufóliával és sütőbe teszem. 180 fokon sütöm 100 percig, majd még 10 percig fólia nélkül. Mielőtt felszeletelem, pihentetem fél órát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is