Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Erdélyi disznópörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megtiszítjuk és apróra felvágjuk. Felhevített zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fűszerpaprikát. Összekeverjük, majd beletesszük a kockára vágott húst. Sóval, borssal ízesítjük és hozzáadunk 2 dl vizet. Lefedjük es lassú tüzön addig főzzük, ameddig a hús megfő. A lisztet kevés vízzel csomómentesre keverjük, majd a többi vizet is hozzáadjuk. Ráöntjük a húsra, ételízesítőt szórunk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szaboandii04
Beküldte: 2018.02.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megtiszítjuk és apróra felvágjuk.

Felhevített zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fűszerpaprikát. Összekeverjük, majd beletesszük a kockára vágott húst. Sóval, borssal ízesítjük és hozzáadunk 2 dl vizet.

Lefedjük es lassú tüzön addig főzzük, ameddig a hús megfő.

A lisztet kevés vízzel csomómentesre keverjük, majd a többi vizet is hozzáadjuk. Ráöntjük a húsra, ételízesítőt szórunk rá és állandó keverés mellett még kb 10 percig főzzük.

Én tésztával tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szaboandii04
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is