Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A kelvirágot sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A felszeletelt hússzeleteket lisztbe forgatva, kevés olajban kisütjük. Szeletenként egy sonkát a sülthús olajában átforrósítunk, majd kiszedjük. Ezután a tojásokból, sóval tojáslepényt sütünk. Tálaláskor rétegezünk: hús, kelvirág, sonka, majd a tojáslepény. Meghintjük borssal, és megszórjuk petrezselyemzölddel.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A kelvirágot sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A felszeletelt hússzeleteket lisztbe forgatva, kevés olajban kisütjük. Szeletenként egy sonkát a sülthús olajában átforrósítunk, majd kiszedjük. Ezután a tojásokból, sóval tojáslepényt sütünk. Tálaláskor rétegezünk: hús, kelvirág, sonka, majd a tojáslepény. Meghintjük borssal, és megszórjuk petrezselyemzölddel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is