Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A borsót puhára főzzük és alaposan lecsepegtetjük. A kockázott szalonnát ropogósra sütjük, hozzáadjuk a borsót, ráöntjük a felvert tojásokat és lepényt sütünk belőle. A húst kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk mind a két oldalát, és kevés zsiradékon hirtelen sütjük. A tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt, zúzott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk. A húsokat egy tepsi vagy tűzálló aljába […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A borsót puhára főzzük és alaposan lecsepegtetjük. A kockázott szalonnát ropogósra sütjük, hozzáadjuk a borsót, ráöntjük a felvert tojásokat és lepényt sütünk belőle. A húst kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk mind a két oldalát, és kevés zsiradékon hirtelen sütjük. A tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt, zúzott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk. A húsokat egy tepsi vagy tűzálló aljába sorakoztatjuk, ráborítjuk a lepényt, majd befedjük a tejfölös masszával. Megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is