Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Feketeerdő sonkába tekert, töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemlét vízbe beáztatjuk, majd kifacsarjuk és a tojással, fűszerekkel, hagymával, májjal alaposan összekeverjük. A karajt kiklopfoljuk. A töltelékből teszünk rá, ellapítjuk rajta, majd feltekerjük, majd sonkaszeletekbe göngyöljük. Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a feltekert húsokat és alufóliával lefedjük. 230 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük. A fóliát levéve és a hőfokot 180 fokra visszavéve 10 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.16.

Hozzávalók

A töltelékhez

Elkészítése

A zsemlét vízbe beáztatjuk, majd kifacsarjuk és a tojással, fűszerekkel, hagymával, májjal alaposan összekeverjük.

A karajt kiklopfoljuk.

A töltelékből teszünk rá, ellapítjuk rajta, majd feltekerjük, majd sonkaszeletekbe göngyöljük.

Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a feltekert húsokat és alufóliával lefedjük.

230 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük. A fóliát levéve és a hőfokot 180 fokra visszavéve 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is