Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Flinstone pecsenye batátás zöldségkörettel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 nagyobb (1,30 kg) bőrös sertéscomb 1,5 kg krumpli 1 nagyobb édes burgonya (kb. 70 dkg) 3 kisebb cukkini 4-5 szál sárgarépa 4 fej hagyma 3 szelet (ujjnyi) füstölt szalonna 1 nagyobb csokor kakukkfű 1 csípős hegyes paprika mag nélkül 2 ek étolaj Elkészítése: A burgonyát és az édesburgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A sárgarépát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
140 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.11.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb (1,30 kg) bőrös sertéscomb
  • 1,5 kg krumpli
  • 1 nagyobb édes burgonya (kb. 70 dkg)
  • 3 kisebb cukkini
  • 4-5 szál sárgarépa
  • 4 fej hagyma
  • 3 szelet (ujjnyi) füstölt szalonna
  • 1 nagyobb csokor kakukkfű
  • 1 csípős hegyes paprika mag nélkül
  • 2 ek étolaj


Elkészítése:

A burgonyát és az édesburgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit felkarikázzuk, a hagymákat félkarikákra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk a zöldségeket, és olajjal nagyobb sütőtálban, vagy tepsiben összeforgatjuk, majd a tálban egyenletesen elterítjük.

Ráfektetjük az előzetesen sóval, frissen őrölt borssal bedörzsölt Frédi szeletet. Mellé tesszük a kimagozott csípős paprikát, a hús tetejét beborítjuk 3 ujjnyi szelet füstölt szalonnával, és a kakukkfű ágakkal.

Alufóliával letakarva, 200°-on 140 percig sütjük. A végén a fóliát levéve pár percig még pirítunk a húson.

A megsült húst a zöldségkörettel és friss salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is