Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt közepes vastagságú szeletekre vágjuk, majd kevés olajon mindkét oldalán megpirítjuk. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy összezúzott fokhagymát. A húst puhára főzzük. Közben a lisztet vízben csomómentesre keverjük, majd szűrőn keresztül hozzáöntjük a húshoz, folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk. A tésztát kifőzzük, majd a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt közepes vastagságú szeletekre vágjuk, majd kevés olajon mindkét oldalán megpirítjuk. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy összezúzott fokhagymát. A húst puhára főzzük.

Közben a lisztet vízben csomómentesre keverjük, majd szűrőn keresztül hozzáöntjük a húshoz, folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk. A tésztát kifőzzük, majd a tetejére halmozzuk a fokhagymás húst. Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is