Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fokhagymás hús recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg karaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 csomag tészta
  • 5-10 dkg finomliszt

Elkészítése

A karajt közepes vastagságú szeletekre vágjuk, majd kevés olajon mindkét oldalán megpirítjuk. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy összezúzott fokhagymát. A húst puhára főzzük.

Közben a lisztet vízben csomómentesre keverjük, majd szűrőn keresztül hozzáöntjük a húshoz, folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk. A tésztát kifőzzük, majd a tetejére halmozzuk a fokhagymás húst. Jó étvágyat kívánok!

https://receptneked.wps.hu/sertes/fokhagymas-hus/