Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Fokhagymás karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kicsontozzuk, majd apróra vágott fokhagymával sűrűn megtűzdeljük. Kívülről besózzuk, a megforrósított olajban megforgatjuk, a maradék fokhagymát egészben mellédobjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Végezetül vajjal megkenjük, és a sütőben ropogós pirosra sütjük. A húst felszeleteljük, és átszűrve öntjük rá a levét.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kicsontozzuk, majd apróra vágott fokhagymával sűrűn megtűzdeljük. Kívülről besózzuk, a megforrósított olajban megforgatjuk, a maradék fokhagymát egészben mellédobjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.

Végezetül vajjal megkenjük, és a sütőben ropogós pirosra sütjük. A húst felszeleteljük, és átszűrve öntjük rá a levét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is